wacom tablet almayı düşünüyorum ama tablete dair pek bir bilgim yok bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
teşekkür ederim bu video içeriğini biliyorum zaten. Yine de sağ olun iyi akşamlar...[Gizli içerik]
teşekkür ederim benim için epey bilgilendirici olduHocam ben wacom marka tablet uzun süre kullandım, satın alırken minimum medium yada large olmasına özen gösterin derim. Ve kesinlikle basınç hassasiyetini alacağınız modeller ile karşılaştırıp en yüksek olanını tercih edin derim. Başlangıç için intuos modelini alabilirsiniz. İlk etapta ucları sağlam ikinci el alarak deneyebilirsiniz. Çünkü tablete başlayan insanlar genelde sıkılarak ilk hafta takıldıktan sonra kenara atarlar.
fiyatı nedir acaba ?Ben baya bir araştırma yaptıktan sonra xp-pen star 06c aldım basınç seviyesi wacom tabletlere göre daha fazla ve fiyatı daha uygun geldi boyut olarak ta büyük. yaklaşık 5 6 ay oldu çok memnunum. Xp-pen markasının başka modellerini alan arkadaşlarım oldu hepsi memnun bakabilirsiniz arkadaşlar
Ben 500tl ye almıştım Eylül ayında, şuan saçma sapan zamlar geldi 1500e kadar çıktı suan 600 bandındafiyatı nedir acaba ?