Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

LOGOYA İHTİYACIM VAR YARDIM !!

Logodan tasarımdan pek fazla anlayan birisi değilim . 17 yaşındayım bir arkadaşımın ve kendi işim için logoya ihtiyaç duydum kendim illustratordan bir şeyler yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Arkadaşım benden yardım istedi onada yardım edemedim. Sizden ricam ise benim için ve arkadaşım için bir ortalama sıradan bir logo yapmanız. Yardım edebilecek var ise özelden mesaj atabilir elimden geldiğince bende ona farklı konularda yardım edebilirm .

Logodan tasarımdan pek fazla anlayan birisi değilim . 17 yaşındayım bir arkadaşımın ve kendi işim için logoya ihtiyaç duydum kendim illustratordan bir şeyler yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Arkadaşım benden yardım istedi onada yardım edemedim. Sizden ricam ise benim için ve arkadaşım için bir ortalama sıradan bir logo yapmanız. Yardım edebilecek var ise özelden mesaj atabilir elimden geldiğince bende ona farklı konularda yardım edebilirm .
Merhabalar, bu pazar günü ilgili konu hususunda yardımcı olmaya çalışayım.
Yoğunluk dolayısıyla unutursam 1.tık.net'in Telegram grubundan lütfen bana hatırlatma yapınız.
Kullanıcı adım : yagizmert

Merhabalar, bu pazar günü ilgili konu hususunda yardımcı olmaya çalışayım.
Yoğunluk dolayısıyla unutursam 1.tık.net'in Telegram grubundan lütfen bana hatırlatma yapınız.
Kullanıcı adım : yagizmert
Çok teşekkür ederim. Telegram grubuna nasıl katilacağim ?

Çok teşekkür ederim. Telegram grubuna nasıl katilacağim ?
Telegram uygulamasını, cep telefonunuza yükleyerek arama çubuğuna ;
Grafikerler (1tik.net) yazmanız sanırım ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
Başka alternatif bir yolu var ise @schokolatte arkadaşımız yardımcı olabilir mi acaba.

Telegram uygulamasını, cep telefonunuza yükleyerek arama çubuğuna ;
Grafikerler (1tik.net) yazmanız sanırım ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
Başka alternatif bir yolu var ise @schokolatte arkadaşımız yardımcı olabilir mi acaba.
Telegram yüklüydü girdim gruba tekrardan çok teşekkür ederim pazar günü size mesaj atacağım iyi akşamlar

Üst Alt