Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logo ve Kartvizitim hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
Aslında evet negatif bir algı ihtimali de mevcut tasarımda, ama bütüne baktığımızda oldukça tatlı bir hareketi var. Şahsen hoşuma gitti, basit ama birden çok anlam yüklenebilen simgeleri oldum olası sevmişimdir
Aslında evet negatif bir algı ihtimali de mevcut tasarımda, ama bütüne baktığımızda oldukça tatlı bir hareketi var. Şahsen hoşuma gitti, basit ama birden çok anlam yüklenebilen simgeleri oldum olası sevmişimdir
Bir frontend developer olarak renk uyumunu ve gradient seçimini beğendim. Güncel trendleri takip eden, görece yenilikçi ve estetik bir çalışma olmuş, elinize sağlık
Ayrıca benzer bir renk temasını Mozilla da kullanıyor ve gayet şık duruyor
Bir frontend developer olarak renk uyumunu ve gradient seçimini beğendim. Güncel trendleri takip eden, görece yenilikçi ve estetik bir çalışma olmuş, elinize sağlık
Ayrıca benzer bir renk temasını Mozilla da kullanıyor ve gayet şık duruyor
Tasarım ve grafikten anlayan birisi değilim sadece öylesine söylüyorum. Şuanki hâli sade ama yinede gayet güzel. Lütfen yanlış anlmayın beni ama üzerinde grafik - tasarım yazan bir kartvizit bence biraz daha canlı olmalı .Dediğim gibi şuanki hali hoş ve sade bir tasarım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminizi uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda oturumunuzu açık tutmak için çerezleri kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz.