Başlık da 10₺'den başlayan fiyatlar yazmışsın. Fakat sayfa içi 35₺
Ayrıca yaptığınız işi bu kadar küçültmeyin
küçümsemekten kastım buydu. yaptığınız işe tabii ki saygım var. fakat 10 liraya da tasarım yapılmaz ki10-15-20 tl e yapıyorum normalde.
küçümsemekten kastım buydu. yaptığınız işe tabii ki saygım var. fakat 10 liraya da tasarım yapılmaz kiharcadığın zamana yazık
Peygamber efendimiz, (Müslümanların, şehre * getiren köylüleri karşılayıp piyasaya fiyatını gizleyerek, ucuz satın almalarını) yasakladı. Köylü böyle bir satıştan vazgeçebilir. Piyasayı bilmeyenlere yüksek fiyatla * satmak da haramdır. Hatta, acemi olup, ucuz satan veya pahalı alan ile alışveriş etmemelidir. Bunlarla alışveriş yaparken piyasadaki fiyatı gizlemek günahtır.
Satılan şeyin ayıbını, kusurunu gizleyerek aldatmak haram olduğu gibi, alınan malın kıymetini gizleyerek aldatmak da faiz olur. Mesela, bir kimse, sattığı malın kıymetini bilmiyor. On milyonluk malı, beş milyona satıyor. Ona (Bu ***, her yerde 4 milyon eder) diyerek kandırmak haramdır. İnsanlar, Müslüman ahlakına uyarsa, ne kandıran, ne kandırılan olur. Mallara narh koymaya lüzum kalmaz. Arz ve talebe göre, mallar kıymetlenir veya ucuzlar.
Bir de ingilizce deniyelim ;
Graphic design services cost between $50 and $1200 on average nationwide, depending on the size of the project, number of revisions, and expertise of the designer.
Dostça tavsiye ;
Cüzzi miktarlar karşılığı yapmış olduğunuz bunca tasarımlar uzun vadede yaptığınız işe ve size zarar verecektir. Başkalarını düşünmediğinizi varsayarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki kendinize zarar vermek istemiyor iseniz bu fiyatlara iş yapmaktan kaçınmalısınız.