Hoş geldin!

Bize katılarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz..

Kayıt Ol!

Grafikerler Topluluğu

Grafik Tasarımcıların bir araya geldiği grup.

Hızlı Genel Bakış

Kategori
Grafik Tasarım
Dil
Türkçe
Toplam üye
176
Toplam etkinlik
0
Toplam tartışma
0
Toplam görüntüleme
839
Toplam albüm
0
Herkese selamlar :)

Burada yeniyim. Lisede grafik tasarım okuyup üniversitede asıl hayalim olan drama ve oyunculuk bölümüne girdim ve hâlâ eğitim görmekteyim. Sizlere iki soru sormak istiyorum. İlki, logo isteyen küçük ya da büyük firmaların ya da firma temsilcilerinin olduğu bir platform var mıdır? Amacım ücret karşılığı logo yapmak değil. Bu firmaların istediği kriterlere göre kendi kendime alıştırma yapmak ve portföy biriktirmek. İkinci sorum da aslen bununla alakalı. Bu yolla portföy biriktirmek mümkün müdür ve dikkate alınır mı acaba? Sonuçta bu firmalarla resmen çalışmış olmayacağım. Yalnızca yazdıkları briefing doğrultusunda çalışma yapıp kendi cebimde biriktireceğim.

Hedefim bir portföy biriktirip herhangi bir freelancer platformuna üye olarak harçlık çıkarmak. Nasıl bir yol izleyebilirim sizce? Görüşleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Tüm mesajı göster
  • Beğen
Tepkiler: hazanigraph
sem10line
sem10line
idemama tasarlatasarlat gibi sitelerde brifingleri inceleyebilir, örnek çalışmalar hazırlayabilirsin.
atakanavci
atakanavci
Bu örnek çalışmalarla oluşturduğum bir portföy freelancer sitelerinde dikkate alınır mı peki?
hazanigraph
hazanigraph
Ne kadar iyi tasarımlar yaparsanız, kime yaptığınız fark etmeksizin dikkate alınır. Freelancer sitelerinde elbette kimin size referans olacağı önemlidir ama yaptığınız işlerin görüntüsü daha önemlidir. Kendi kafanızdan şirket isimleri uydurup bunlara logo, kurumsal kimlik tasarımı gibi şeyler yapmak sizi oldukça geliştirecek ve bir hayli portföy biriktirmenize vesile olacaktır.
atakanavci
atakanavci
Çok teşekkürler cevaplarınız için :)
Üst