Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Wordpress Woocommerce Vakıfbank Sanal Pos (VPOS) Kurulumu Destek

Merhaba,
Çalıştığım firma benden önceki çalışan ile wordpress woocommerce e-ticaret sitesi hazırlatmış. Daha osnrasında Vakıf Bank ile görüşüp sanal posu aktifleştirmiştir. Fakat bu sanal posu wordpresse nasıl entegre edeceğimi tam olarak anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan ve yardım edebilecek biri var mıdır? Vakıf Bank tarafından gönderilen bütün dosyaları paylaşabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Çalıştığım firma benden önceki çalışan ile wordpress woocommerce e-ticaret sitesi hazırlatmış. Daha osnrasında Vakıf Bank ile görüşüp sanal posu aktifleştirmiştir. Fakat bu sanal posu wordpresse nasıl entegre edeceğimi tam olarak anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan ve yardım edebilecek biri var mıdır? Vakıf Bank tarafından gönderilen bütün dosyaları paylaşabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba sanal pos eklentisi kurmaniz gerekiyor isterseniz mesaj atabilirsiniz

Üst Alt