Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

ÜCRETLI LOGO TASARIMI YAPILIR.

başarılar dileriz burdan pek ekmek çıkmaz ama sana sen bilirsin ?

40TL karşılığında kaliteli logo tasarımı yapıyorum

Merhaba iyi günler,

• Kaliteli logodan kastın nedir? Daha önceki çalışmalarından referans bilgisi verebilir misin?
  • Yaptığın çalışma üzerinden ne kadar revize isteği yapabiliyoruz?
  • Sunum aşamasında sadece mockup üzerinden logo mu gösteriyorsun yoksa isteğe bağlı olarak PDF Sunusu(B-W, tric*, monoc, vert*, hor*,) olarak yapabilir misin?
  • Çalışmayı ne kadar sürede ve kaç alternatifle teslim edebilirsin?
  • Teslim aşamasında çalışmayı hangi formatta veriyorsun ?
  • Son olarak yaptığın çalışmalarda ücretli veyahut ücretsiz hiçbir kaynaktan alıntı yapmadığının garantisini veriyor musun? Aksi takdirde hakkında dava açılabileceğinin farkında olduğunu onayladığını varsayarak ;

Sorularımı cevapladığın takdirde sürekli seninle çalışmayı çok isterim.

İyi çalışmalar diliyorum.

Grafik grubunda da logo yapılır ilanı bir de uygun fiyata yapanı ilk defa görüyorum uygun fiyata yazarken kaybedilen zamanı da mı düşünmüyorsunuz ?

5 liraya firmanın adını kırmızı renkli kalemle yazarım ... yok mu arttıran?

2 çuval indirmek için 100 liraya amele bulamadığımız ülkede 40 liraya LOGO yapanlar var ya.
Ne durumda olduğunuzu anlayın artık.

Üst Alt