Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, tasarım konusunda materyaller ile hayal gücüme göre materyal ekle/çıkar yöntemi ile tasarımlar çıkarıyorum. Bu yöntem ile ticaret yapmak profesyonellere saygısızlık olur mu? Bu konuda çekingen davranıyorum. Fikirleriniz çok önemli benim için.
Helvetica Neue, Futura, Roboto, Proxima Nova, Open Sans, Montserrat, Giraffey, Befolk, Break, Flow, Coves, Anurati benim kullanığım bazı fontlar. Kısa bir araştırmayla çok daha iyilerini bulabilirsin.
Helvetica Neue, Futura, Roboto, Proxima Nova, Open Sans, Montserrat, Giraffey, Befolk, Break, Flow, Coves, Anurati benim kullanığım bazı fontlar. Kısa bir araştırmayla çok daha iyilerini bulabilirsin.
Çok teşekkürler. Bir süre illustrator ve cs6 eğitimleri izleyip kendim bir şeyler üretmeyi planlıyorum. Sizin de yardımınız oldu başlangıç konusunda teşekkürler
Çok teşekkürler. Bir süre illustrator ve cs6 eğitimleri izleyip kendim bir şeyler üretmeyi planlıyorum. Sizin de yardımınız oldu başlangıç konusunda teşekkürler
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminizi uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda oturumunuzu açık tutmak için çerezleri kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz.