RicordClient | En Modern Discord İSTEMCİSİ

mcd2ksr

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Ricord Client
Discord üzerinde manuel olarak gerçekleştirebileceğiniz işlemlerin birçoğunu hesap tokenlerinizle toplu olarak güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Neden Satın Almalıyım?
Piyasada dolaşan virüsler ile donatılmış, çalışmayan yazılımları kullanmak yerine Ricord Client'i kullanabilirsiniz. Ricord Client verilerinizi MongoDB Dedicated sunucuları üzerinde depolar ve bu bilgileri üçüncü şahıslar ile paylaşmaz.

Hangi Servisler Bulunuyor?
Ricord Client onlarca servis barındırıyor ve servislerini her geçen gün ilave ücret almadan güncelliyor. Ricord içerisinde bulunan servisler aşağıdaki gibidir:
  • Token Ekleme: Discord API aracılığıyla token eklemenizi sağlar, geçersiz tokenler eklemenize izin vermez.
  • Destek: Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda destek talebi oluşturup yöneticiler ile birebir görüşmenize olanak sağlar. Destek talebinize gün içerisinde bakılır.
  • Çevrimiçi: Tokenlerinizin çevrimiçi olmasını sağlar. Ricord Client'i kapatsanız bile tokenleriniz sunucularımızda barınacağı için 7/24 aktif olur. Ayrıca sunucularımızda barındığı için sunucu masraflarımızı karşılamak amacıyla token başına belirli bir ücret alıyoruz.
  • Ses Kanalı: Belirlediğiniz sunucudaki belirlediğiniz ses kanalında 7/24 mikrofonu ve kulaklığı açık bir şekilde kalmasını sağlar. Ricord Client'i kapatsanız dahi 7/24 aktif kalır. Sunucularımızda barınacağı için sunucu masraflarımızı karşılamamız adına token başına belirli bir ücret alıyoruz.
  • Emoji Ekleme: Belirlediğiniz kanaldaki belirlediğiniz mesaja tüm tokenlerinizin emoji eklemesini sağlar.
  • Emoji Kaldır: Belirlediğiniz kanaldaki belirlediğiniz mesajdan tokenlerinizin eklediği ifadelerin kaldırılmasını sağlar.
  • Sunucuya Katıl: Davet bağlantınız ile tokenlerinizin güvenliği tamamen sıfır olan bir sunucuya katılmasını sağlayabilirsiniz. Güvenliği yüksek olduğu takdirde captcha engeline takılacaktır.
  • Sunucudan Ayrıl: Kimliğini (ID) belirttiğiniz sunucudan tokenlerinizin ayrılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Arkadaş Ekle: Tokenlerinizin kullanıcı adını belirttiğiniz kullanıcıya arkadaşlık isteği göndermesini sağlayabilirsiniz.
  • Arkadaş Çıkar: Tokenlerinizin kimliğini (ID) belirttiğiniz kullanıcıyı arkadaşlıktan çıkarmasını veya arkadaşlık isteğini geri çekmesini sağlayabilirsiniz.
  • Mesaj Gönder: Tokenlerinizin belirlediğiniz kanala belirlediğiniz mesaj gönderme sıklığı ile mesaj göndermesini sağlayabilirsiniz.
  • DM Gönder: Tokenlerinizin daha önceden var olan bir direkt mesaj (DM) konuşmasına 1 sn (saniye) aralığı ile mesaj göndermesini sağlayabilirsiniz. Discord politikaları gereği şu anda maalesef yalnızca var olan bir konuşmaya mesaj gönderebiliyor
  • Bio Değiştir: Tokenlerinizin hakkında kısmını belirlediğiniz hakkınızda yazılarından rastgele biriyle değiştirmesini sağlayabilirsiniz.
  • Rozet Al: Tokenlerinizin hypesquad rozetlerinden herhangi birine sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Fiyatlandırma
Haftalık satın alımlar için 10TL, aylık satın alımlar için ise 35TL. Hizmet verdiğimiz süre boyunca sınırsız olarak kullanmak isteyen kullanıcılar fiyat almak için discord üzerinden Mesaj atabilirler. Mcd#6593

Nasıl Satın Alabilirim?
Öncelikle
fodex.tech adresine ilerleyin ve satın al butonuna tıklayın. Ardından açılan sayfadaki bilgileri doldurun ve ödemeyi yapın. Ödemeyi yaptıktan sonra
adresinden ödemeyi yaparken girdiğiniz e-posta adresinizle siparişinizi sorgulayın ve lisans anahtarınızı alın. Aldığınız lisans anahtarı ile
Ricord hesabınızı oluşturun. Programın istediğiniz sürümünü seçerek indirebilirsiniz.



ricordclient_2.pngricordclient_1.png
 
5,689Konular
16,883Mesajlar
9,788Kullanıcılar
zdguldikenSon üye
Üst