N
Üye olmak ve diğer içeriklerden de faydalanabilmek için buraya tıklayınız.
Üye olup şifrenizi unuttuysanız "Şifremi Unuttum" adresini kullanabilirsiniz
Forum kurallarını okumak için lütfen buraya tıklayınız .
Kantarın Topuzunu iyice kaçırmışlar Manyak gibi saçmalamışlarKayıt başında :
"Resimdeki görsel gibi el yazınız ile belirtilen bugünün tarihi ve yüzünüzün net gözüktüğü öz çekim (selfie) fotoğrafı yükleyiniz. Yükleceğiniz fotoğraf jpeg, jpg, png formatlarında olmalıdır.
Farklı görsel yükleyip gönderdiğiniz takdirde üyeliğiniz onaylanmayacaktır."
"R10.net'e üye olabilmek için gerçek kimlik bilgilerinizi girmelisiniz sistem otomatik doğrulama yapmaktadır.
Hesabınız açıldıktan sonra üyeliğinizin tamamlanabilmesi için ek olarak Telefon (SMS) doğrulaması yapmanız gerekmektedir.
TC Kimlik Numarası, ad, soyad ve doğum tarihi yanlış girildiği veya telefon doğrulaması yapılmadığı takdirde hesabınız açılmayacaktır."
Kantarın Topuzunu iyice kaçırmışlar Manyak gibi saçmalamışlar
TC Kimlik Çıkarırken Devlet bile bu kadar belge istemiyor al siteni başına çalbulunmaz cevhermisin
acayip kızdım
![]()
Aynen yirim 10 kuruşu1tik.net varken r10 kimmiş![]()
Siz de mi hocam. Farklı mecralar vizyon kazandırır diye düşünüyorum ben1tik.net varken r10 kimmiş![]()
Siz de mi hocam. Farklı mecralar vizyon kazandırır diye düşünüyorum ben![]()
Elimde takvim yaprağı ile fotoğraf çekildim bensacma sapan bırsy bu kadar bılgıyı CIA istemiyor
Türkiye'nin hatta son verilere göre Dünya'nın en aktif forumu r10'u bilmiyorsanız ve güvenirliğini tartışıyorsanız sessiz kalıyorumKayıt başında :
"Resimdeki görsel gibi el yazınız ile belirtilen bugünün tarihi ve yüzünüzün net gözüktüğü öz çekim (selfie) fotoğrafı yükleyiniz. Yükleceğiniz fotoğraf jpeg, jpg, png formatlarında olmalıdır.
Farklı görsel yükleyip gönderdiğiniz takdirde üyeliğiniz onaylanmayacaktır."
"R10.net'e üye olabilmek için gerçek kimlik bilgilerinizi girmelisiniz sistem otomatik doğrulama yapmaktadır.
Hesabınız açıldıktan sonra üyeliğinizin tamamlanabilmesi için ek olarak Telefon (SMS) doğrulaması yapmanız gerekmektedir.
TC Kimlik Numarası, ad, soyad ve doğum tarihi yanlış girildiği veya telefon doğrulaması yapılmadığı takdirde hesabınız açılmayacaktır."
Türkiye'nin hatta son verilere göre Dünya'nın en aktif forumu r10'u bilmiyorsanız ve güvenirliğini tartışıyorsanız sessiz kalıyorum
Ahbap,Lösev,Mehmetçik vakfı gibi yerlere cüzzi bir miktar bağış yaparsanız davetiye gönderebilirim sizedavetiye kodu olan pm atarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler geç fark ettik malum siteyi şimdi de giremiyoruz :/ ekşide para ver abi üye yapan insanların olduğuna şahit olduğum site ama hırs yaptırdılarbi girip çıkarım belki neyse paylaşan olursa tenks para coin vs vermem baştan uyarayım, olmazsa da olmasın n'apalım