Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

İngilizce i̇çin udemy ' den önerdiğiniz bir kurs var mı?

Selam, evde boş vakitlerim de ingilizce çalışmak istiyorum. Udemy üzerinden önerdiğiniz kurs var mı cambly ' de satın alıcam yakında.

Merhaba,

Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim Seti adlı kurs var. 100 TL gibi bir rakama satın aldığımı hatırlıyorum. Telaffuzlarını beğenmiyorum ama çok önemli değil. Ama oldukça öğretici ve yararlı. Telaffuz konusunda da ücretsiz cep telefonunuza indireceğiniz bir uygulama var adı Elsa Speak.

Ben 2 gün önce almıştım halbuki ücretsizdi. :( Ama yinede sizi alternatifsiz bırakmıyor ve aynı kalitede, şu ücretsiz sıfırdan ileri seviye kursun linkini bırakıyorum.

Öğrenci sayısını arttırmak için kısa süreliğine ücretsiz yapıyorlar ona denk gelmişsiniz. Fakat bu kursun büyük bir yüzdesi youtube kanalında oynatma listesiyle paylaşılıyor. İhtiyacı olanlar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir.

Üst Alt