hangi marka dizüstü bilgisayar tavsiye edersiniz?
Kullanım amacı ve bütçe önemlidir hocam
Bahsedilen bilgisayarların hemen hemen hepsini kullandım. Tecrübelerim neticesinde aşağıdaki sonuca ulaştım
Grafik Tasarım + gerçek renkler + performans : Apple (eğer Apple seviyorsanız)
Grafik tasarım + performans: Yukarıdakilerden herhangi biri
(Tavsiyeler: Lenovo 520s ki şuanki iş bilgisayarım, Lenovo Legion Serisi, DELL 5580/5590 )
Grafik tasarım + performans + yazılım geliştirme : Apple (eğer Apple seviyorsanız)
Grafik tasarım + performans + yazılım geliştirme + oyun: MSI
Ben hem oyuncu olduğum için hemde tasarım/yazılım alanlarıyla ilgilendiğim için MSI tercih ediyorum. Özellikle Stealth serisi hem incelik hem performans olarak harika. Ancak dolar kuru sebebiyle inanılmaz pahalılar :/
Ayrıca listede olmayan bir marka daha ekliyeyim; Microsoft Surface. İnanılmaz kaliteli ve şahane bir bilgisayar özellikle iş kullanımı için.
Alternatiflerine göre ucuz diyebilmek isterdim ama fiyatlar neredeyse aynı. Aşağıya linkini bırakıyorum, incelersiniz
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.urun.n11.com
Ek olarak hem tablet hem laptop olabilen Surface Pro da var ama o da tuzlu biraz
MICROSOFT SURFACE PRO 6 CORE İ5 8250U 1.6GHZ-8GB RAM-256GB SSD-INT-12.3"W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT SURFACE PRO 6 CORE İ5 8250U 1.6GHZ-8GB RAM-256GB SSD-INT-12.3"W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Umarım yardımcı olabilmişimdir![]()
Kullanım amacı ve bütçe önemlidir hocam
Bahsedilen bilgisayarların hemen hemen hepsini kullandım. Tecrübelerim neticesinde aşağıdaki sonuca ulaştım
Grafik Tasarım + gerçek renkler + performans : Apple (eğer Apple seviyorsanız)
Grafik tasarım + performans: Yukarıdakilerden herhangi biri
(Tavsiyeler: Lenovo 520s ki şuanki iş bilgisayarım, Lenovo Legion Serisi, DELL 5580/5590 )
Grafik tasarım + performans + yazılım geliştirme : Apple (eğer Apple seviyorsanız)
Grafik tasarım + performans + yazılım geliştirme + oyun: MSI
Ben hem oyuncu olduğum için hemde tasarım/yazılım alanlarıyla ilgilendiğim için MSI tercih ediyorum. Özellikle Stealth serisi hem incelik hem performans olarak harika. Ancak dolar kuru sebebiyle inanılmaz pahalılar :/
Ayrıca listede olmayan bir marka daha ekliyeyim; Microsoft Surface. İnanılmaz kaliteli ve şahane bir bilgisayar özellikle iş kullanımı için.
Alternatiflerine göre ucuz diyebilmek isterdim ama fiyatlar neredeyse aynı. Aşağıya linkini bırakıyorum, incelersiniz
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.urun.n11.com
Ek olarak hem tablet hem laptop olabilen Surface Pro da var ama o da tuzlu biraz
MICROSOFT SURFACE PRO 6 CORE İ5 8250U 1.6GHZ-8GB RAM-256GB SSD-INT-12.3"W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT SURFACE PRO 6 CORE İ5 8250U 1.6GHZ-8GB RAM-256GB SSD-INT-12.3"W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Umarım yardımcı olabilmişimdir![]()
Samsung yok
Üretmiyor. Aslında donanım özelliklerine göre ve fiyatına göre seçmek de yeterli olacaktır. Hemen hemen aynı parçaları kullanıyorlar kendi anlaştığı firmalara göre bazı donanımlar düşük bile kalabiliyor. Bir tek üst düzey cihaz düşünüyorsanız o zaman malzeme kalitesine soğutmasına vb. önemli küçük detaylara dikkat etmeniz gerekir. Bunun dışında her şey kullanıcıda bitiyor. Adı dizüstü olsa da dizüstünde kullanmamak gerek. Her zaman düz sert zeminde hava akışının olduğundan emin olarak kullanmak sıvı temasına maruz bırakmamak düşürmemek gibi hususlara dikkat edilirse uzun yıllar kullanılır. Tabi zaman zaman testleri yeterince yapılmamış bazı kronik hataları olabiliyor ya da yaşayacağız farklı bir sıkıntıda işte burada servis kısmı çok önemli. Satın alırken servis kısmını da hesaba katmak gerek.samsung laptop üretmeye devam ediyor mu? en son üretimi durdurdu diye biliyorum. yoksa en son bilgisayarım samsungtu çok memnundum
Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim.Üretmiyor. Aslında donanım özelliklerine göre ve fiyatına göre seçmek de yeterli olacaktır. Hemen hemen aynı parçaları kullanıyorlar kendi anlaştığı firmalara göre bazı donanımlar düşük bile kalabiliyor. Bir tek üst düzey cihaz düşünüyorsanız o zaman malzeme kalitesine soğutmasına vb. önemli küçük detaylara dikkat etmeniz gerekir. Bunun dışında her şey kullanıcıda bitiyor. Adı dizüstü olsa da dizüstünde kullanmamak gerek. Her zaman düz sert zeminde hava akışının olduğundan emin olarak kullanmak sıvı temasına maruz bırakmamak düşürmemek gibi hususlara dikkat edilirse uzun yıllar kullanılır. Tabi zaman zaman testleri yeterince yapılmamış bazı kronik hataları olabiliyor ya da yaşayacağız farklı bir sıkıntıda işte burada servis kısmı çok önemli. Satın alırken servis kısmını da hesaba katmak gerek.