Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Gittigidiyor Sitesinde Envato Elements

Merhaba,

Sürekli envato element sitesine link kopyalamak için girip çıktığımdan dolayı olsa gerek google reklam olarak bana gittigidiyorun envato elment sadece 1 TL - 2 TL tarzında ürünler çıkardığını görmeye başladım ne kadar doğru bilen var mı ? alsak işe yarar mı ? bu konuda bilgisi olan var mı ? 1 TL vermekten bir şey olmaz ama sormak istedim bu verdikleri hesaplar ne kadar sağlam diye belkide bir hesap vermiyordur kendisi her istenileni 1 TL karşılığı çekip veriyordur.

İyi Çalışmalar.

Ortak envato element hesabı alındı. Belli bir ücret karşılığında 1 yıl boyunca bu hesabı kullabiliyorsunuz

Onu duydum doğrudur. Fakat ben hesap peşinde değilim reklam olarak görünce, envato hesabı 1 TL nasıl olur foruma sorayım karşılaşan vardır tarzında yazmak istedim.

Üst Alt