Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

[EĞİTİM]

Photoshopta font seçimi renk seçimi ne tarz tasarımlar ne tarz yerlerde kullanılır gibi gibi bunları öğrenebileceğim bir eğitim seti var mı bildiğiniz

Udemy'de kurslar var evet bir tane satın aldım ancak benim temelleri öğrenmem lazım renk çemberi, hangi görsele hangi font gider tırnaklı font şu bu gibi detayları öğretecek bir kurs lazım
Söylederiniz özün özü gerçekten ancak derli toplu bir eğitim türkçe eğitime hiç denk gelmedim. İngilizce olarak hatrı sayılır güzel eğitimler var. Eğer ingilizce varsa bu alanda çok güzel stok ve görseller bulmak mümkün...

Söylederiniz özün özü gerçekten ancak derli toplu bir eğitim türkçe eğitime hiç denk gelmedim. İngilizce olarak hatrı sayılır güzel eğitimler var. Eğer ingilizce varsa bu alanda çok güzel stok ve görseller bulmak mümkün...
Önerir misiniz ingilizce kaynaklar bakayım

Üst Alt