Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xp veya W7 Sp1siz sürüme yüklemeye çalıştığın için bu hatayı alıyorsun işletim sistemini güncellemelisin. İster paket olarak ister işletim sistemini en güncel olan W10 sürümüne yükselterek bu sorunu giderebilirsin.
Parantez içinde belirtmiş W8 ve 8.1 yine W10 üzerinde 1507 ve 1511 sürümlerini desteklemiyor. Bunların dışında kalan güncel bir sistem kurmalısın. Eğer sistemin çok güncel değilse W10 yoracaksa yazılım sorununu gidermek için W7 Sp1 yükleyebilirsin.
Hocam iyi olur sistem değiştirmesi yapamıorum şuan maleef bende bitane cs6 portable var fakat oda bir hata ile karşılaşıldı deyip kapanıyor ara ara doğru dzgün çalışan iş görecek bişi lazım açıkcası
Anlıorum hocam şirketin laptopu ben kendi ufak tefek logo banner işlerimi halletmek için kullanıyorum zaten portable işimi görüyordu aslında ama bu aralar sürekli hata verip kapanıyor oyuzden arayışa girdim
Anlıorum hocam şirketin laptopu ben kendi ufak tefek logo banner işlerimi halletmek için kullanıyorum zaten portable işimi görüyordu aslında ama bu aralar sürekli hata verip kapanıyor oyuzden arayışa girdim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminizi uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda oturumunuzu açık tutmak için çerezleri kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz.