Merhbalar Adobe Creative Cloud'dan indirilen adobe ürünleri crack dosyası olan paylaşabilir mi ?
Merhbalar Adobe Creative Cloud'dan indirilen adobe ürünleri crack dosyası olan paylaşabilir mi ?
Katılmıyorum. Zaten bu oluşumun sebebi bu tarz paylaşımlar yapmak. O zaman shutterstock, freepik, envato yada ücretli ne varsa onların paylaşımı da yapılmaması lazım...Crack paylaşımı yapmak bence yasak olmalı forumu etkileyebilir yasal süreç açısından. @tasarimcidayi
Bu indirmeleri denediniz mi acaba? Çalışırlığından emin misiniz?Merhaba, bu işinizi görür mü bilmiyorum. İçerisinde videolu anlatımı da mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaslar SA. En son "Adobe Zii 2020 - 5.2.0" Creative Cloud'dan indirilen programlari Patch yapmiyor/ desteklemiyor.
5.2.0'in patch yapabildigi "CC 2020 Photoshop - Illustrator-Indesign, vs." yer var mi? Yardimci olursaniz memnun olurum.
Simdiden tesekkurler.
Paşa'nın dediği gibi programlar sorunsuz çalışıyor. Zii ile uğraşmayın derim. "Adobe pre activated" diye istediğiniz programı aratıp indirerek kullanabilirsiniz.
Googleda onca aramama ragmen " Adobe pre activated" dogru durust calisan bi program bulamadim.
Bulup indirdiklerim hep hata verdi...
Tavsiye edeceginiz calisan linkler varmi. Tabii Mac için...![]()