Neler yeni

Welcome to 1tik.net | Yeni Nesil Paylaşım Platformu

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

YARIŞMA "1tik.net" için Logolarınız Yarışıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melisa

Yönetici
Web sitesi
www.1tik.net
eniyilogo1tiknet.png

1tik.net Forum sitemiz için tasarladığınız Logo çalışmalarınız arasında en iyi olanı belirlemek istiyoruz.
Hazırladığınız görseli yorumlara eklemeniz yeterli.
Çalışmanızın aldığı beğeni sayısı doğrudan 1. olmanızı sağlayacaktır.
SLOGAN: "1 Tık Yeter"
SON KATILIM: 11 EYLÜL CUMA 23:59
Başarılar dileriz :)

1tik.net YÖNETİM

Bu da son :) Bu etkinliği çok sevdim. Yarışma olmasa dahi bu şekilde paylaşılması bize de ilham verir. Gerçekten çok yetenekli arkadaşlar var. Onlardan faydalanmak lazım :) 1 tık.net (1).png

Çok profesyonelce hazırlanmış logolar görüyorum. Herkesin emeğine sağlık. Logom hakkındaki yorumları merak ediyorum. Kendimi geliştirmek için çok büyük bir fırsat olacak benim için.

TESPİT EDİLEN USULSÜZLÜK NEDENİ İLE GÖRSEL KALDIRILMIŞTIR.

Moderatör tarafında düzenlendi:

KimBuVolkan

Sahi kim bu?
Web sitesi
www.yuuh.org
Merhabalar, İlk mesajım bu olsun istemezdim ama :) En azından unuttuğum programı bana kullanma şansı tanıdığını düşünüyorum ve teşekkür ediyorum 1Tık ekibine, Katılan arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim iyi olan kazansın.

NOT : İddialı değilim.
1tn.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt